No Content Available
Uitgelicht

HR instrumenten aan elkaar knopen om de klantvraag integraal op te pakken, dat zie ik als een uitdaging!



 

Lisette de Greef 188px.jpg

Mijn doelstellling: de persoonlijke belangen van medewerkers samen laten gaan met de belangen van de organisatie! Een onovertroffen team!

Ik houd van een stevige uitdaging!

Sharon Zandvliet 188px.jpg

Deze tijd vraagt om een fundamentele impact van HRM; we moeten er samen alles aan doen om de kwaliteiten van mensen optimaal te benutten. Mijn missie is om zij aan zij met mijn klanten daaraan te werken.



 



 

Jan-Tjerk Boonstra 188px.jpg

HR Metrics, wat is de ROI van Human Capital. Wij definiëren en meten met u de juiste indicatoren. Daarbij is het belangrijk kosten & baten te analyseren, kwalitatief en kwantitatief.

rick koopman.jpg

Functieontwerp en rangordening van functies in de juiste verhoudingen; daar hebben we jarenlange expertise in opgebouwd en erkende functiewaarderingssystemen voor beschikbaar.

Jos Hoogenboom 188px.jpg

Goede functiegebouwen zijn er in vele soorten en maten, maar allen zijn passend bij de organisatiecultuur en dragen bij aan strategische HR- en organisatiedoelstellingen.



 

Lione de Haas 188px.jpg

Leuker kunnen we het niet maken, wel en makkelijker..!.

Ted van den Heuvel

Uw organisatie adviseren omtrent functiewaardering, performance management en belonen & arbeidsvoorwaarden - dat geeft mij energie!

marloes v pelt.jpg
"De leiderschapsrol wordt steeds meer gedeeld binnen teams. Leiderschap- en talentontwikkeling gaan daarbij hand in hand".

 

bas oerlemans.jpg

Less is more. Flexibilisering en kostenbesparing gaan hand in hand met onze oplossingen!

Jos Brands 188px.jpg