Het Nieuwe Werken 

Is het een tijdelijke trend of de toekomst voor vrijwel alle professionele organisaties? Wij neigen naar het laatste. Wij geloven dat het nieuwe werken past in de ontwikkeling dat werknemers steeds meer worden aangesproken op hun unieke rol en toegevoegde waarde. Het geeft mensen de ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Voor een succesvolle invoering is echter veel meer nodig dan wat laptops en een paar flexplekken. Wij helpen uw organisatie de juiste randvoorwaarden te scheppen om optimaal te profiteren van flexibeler arbeidsvormen.

Wilt u op de hoogte blijven van de diverse verschenen artikelen?

Smart Mobility Management

HNW Special

Uitgelicht

HR Metrics, wat is de ROI van Human Capital. Wij definiëren en meten met u de juiste indicatoren. Daarbij is het belangrijk kosten & baten te analyseren, kwalitatief en kwantitatief.

rick koopman.jpg
Gras groeit niet door eraan te trekken, waarom proberen we dat bij mensen dan wel?    

Mijn doelstellling: de persoonlijke belangen van medewerkers samen laten gaan met de belangen van de organisatie! Een onovertroffen team!

wilma van vuuren 188px.jpg

Less is more. Flexibilisering en kostenbesparing gaan hand in hand met onze oplossingen!

Jos Brands 188px.jpg

Wij helpen medewerkers meer werkgeluk te ervaren, zodat zij
flexibel, vitaal en duurzaam inzetbaar worden en blijven.  

Kees Froeling 188px.jpg

Uw organisatie adviseren omtrent functiewaardering, performance management en belonen & arbeidsvoorwaarden - dat geeft mij energie!

marloes v pelt.jpg

Goede functiegebouwen zijn er in vele soorten en maten, maar allen zijn passend bij de organisatiecultuur en dragen bij aan strategische HR- en organisatiedoelstellingen. 

Lione de Haas 188px.jpg
"De leiderschapsrol wordt steeds meer gedeeld binnen teams. Leiderschap- en talentontwikkeling gaan daarbij hand in hand".

 

bas oerlemans.jpg

Functieontwerp en rangordening van functies in de juiste verhoudingen; daar hebben we jarenlange expertise in opgebouwd en erkende functiewaarderingssystemen voor beschikbaar.

Jos Hoogenboom 188px.jpg

Deze tijd vraagt om een fundamentele impact van HRM; we moeten er samen alles aan doen om de kwaliteiten van mensen optimaal te benutten. Mijn missie is om zij aan zij met mijn klanten daaraan te werken.  

Jan-Tjerk Boonstra 188px.jpg

Leuker kunnen we het niet maken, wel en makkelijker..!.

Ted van den Heuvel

Ik houd van een stevige uitdaging!

Sharon Zandvliet 188px.jpg

HR instrumenten aan elkaar knopen om de klantvraag integraal op te pakken, dat zie ik als een uitdaging! 

Lisette de Greef 188px.jpg